Livraison gratuite en Belgique à partir de €90
Levering via Bpost
Veilig betalen
BOUTIQUE EN LIGNE
0
0
Livraison gratuite en Belgique à partir de €90
Levering via Bpost
Veilig betalen

F.R.A. Himalaya zoutliksteen 2.75 Kg

Description du produit
F.N.A. Himalaya zoutliksteen Himalaya liksteen, gewicht 2,5 à 3kgIn tegenstelling tot de meestal uit 99,9 % bestaande Natrium Chloride vervaardige zoutlikstenen met kunstmatig toegevoegde mineraalstoffen, bevatten deze likstenen veel puur natuurlijke elementen zoals ijzer en magnesium. Evenals een veelvoud aan sporenelementen die het lichaam van ...

F.N.A. Himalaya zoutliksteen

Himalaya liksteen, gewicht 2,5 à 3kg
In tegenstelling tot de meestal uit 99,9 % bestaande Natrium Chloride vervaardige zoutlikstenen met kunstmatig toegevoegde mineraalstoffen, bevatten deze likstenen veel puur natuurlijke elementen zoals ijzer en magnesium. Evenals een veelvoud aan sporenelementen die het lichaam van je paard kan opnemen.
De Himalaya likstenen uit natuurlijk kristalzout zijn vrij van vervuiling van wateroppervlakten. Deze koninklijke likstenen bezitten een natuurlijke levensmiddelen kwaliteit en zijn droog onbeperkt houdbaar. Natuurzout is zeer hard, daarom kunnen dieren het zout niet gemakkelijk afbijten zoals bij kunstmatig gefabriceerde stenen.

F.N.A. Himalaya likstenen:
- zijn doorboord en kunnen met het bijgeleverde touw worden opgehangen.
- zijn zeer hard, paarden kunnen ze niet afbijten
- je paard neemt slechts naar behoefte op
- zijn mits goed opgeslagen onbeperkt houdbaar
- voldoen aan levensmiddelenkwaliteit (Codex Alimentarius)

Évaluations

0 / 5Based on 0 reviews

Il n'y a pas encore d'avis sur ce produit..

Publiez votre propre évaluation

Vu(s) récemment

F.R.A. Himalaya zoutliksteen 2.75 Kg
F.R.A.Himalaya zoutliksteen 2.75 Kg

Himalaya zoutliksteen 2.5-3 Kg

€7,95 Taxes incluses
Comparer 0

Ajouter un autre produit (max. 5)

Commencer la comparaison

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »