• veilig betalen
  • levering via Bpost
  • gratis verzending binnen België vanaf €90,-

4.5Reeds 87 Google-Reviews

OPGELET: wegens COVID-19 kunnen de levertijden langer oplopen dan normaal, sorry voor het ongemak.


    Privacyverklaring

    Alea BVBA privacyverklaring:

     

    Alea BVBA verwerkt persoonsgegevensovereenkomstig deze privacyverklaring.

    Verwerkingsdoeleinden

    Alea BVBA verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering (regiobepaling vanklanten) en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

    Rechtsgrond(en) van de verwerking

    Persoonsgegevens worden verwerkt op basis vanartikel 6.1. (a) toestemming, (b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst), (c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijkeverplichting), (f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaats vindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

    Bewaarperiode

    De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied vanboekhouding).

    Recht van inzage, verbetering, wissing,beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

    De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

    Bovendien, heeft de klant het recht om eenkopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

    Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

    -zelfde instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of

    -een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: [email protected]

    Direct marketing

    De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

    Klacht

    De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat35, 1000 Brussel [email protected]).

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Aleashop 4,5 / 5 - 84 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Ga je hiermee akkoord? JaNeeMeer over cookies »